PrettyLicious

Mangsa Kemalangan
Friday, 15 March 2013 ? 0 Atashinchi ?
Assalamualaikum and a very good afternoon :)
sihat lake hari ni? da masuk buln 3 2013 da ny, saya x sedia lgi nk SPM. huuaarggghh. SPM, peliss be nice wif me :)
 
oke la, back to the title. MANGSA KEMALANGAN :O
spe tu? hoho, jgn kejut. saya la tu mangsa kemalangan. oke oke, xmo cerita pjg. Saya jatuh motr je, bukn brlangor ng org pun. hehe.
 
Act, saya pun xtau mcm mne boley jatuh motr sedangkn saya ny riders yg profesional ny *eh, perasannnnyeeee* tp ape yg saya tau, saya egtkn saya mmpi je jatuh motr, ehhh.. real upanyeee. hadoiii, berat nanang nguhh la. ape2 pun, doakn saya cpt sembuh neh? :D
 
Saya rse la, saya pitam ats motr sbb mse saya bwop motr mlm balik tuisyen tu, saya jd gelap mate. Saya xnmpk ape2 pun kt dpn saya, sbb tu saya ate saya mmpi je jatuh motr. Mujr la saya jatuh motr nk smpai kt rumah da then ad akak2 yg sewa dkt umh saya tu tolg saya. Terima Kasih akak2 yg baek haty :) Alhamdulilah :D
 
Ibu Ayah, maaf ya arah da rosk kn motr toki tu n toki maaf ya, arah da rosakn motr kesygan toki tu. Ibu ayah kne cri duet lbh plop nk beki motr. maaf ibu ayah. Terima Kasih Ya Allah krne maseh mmberi aku ruang utk menghirup udara MU.
 
Eh, trtinggal satu. Terima kasih Akie mri tgk saya skit. Mlm saya jatuh tu Akie mri lalu rumah saya ng beca *nme dea faizal, tp iteorg pngl beca je* waahhh, so caringgg :D hehe. maseh syggg :) esokn tu mri plop bwop kek kegemaran saya. utggg la ~ ape ape pun, terima kasih sygg :)
 
Kpd kwn2 saya, maaf saya xley join kem PRS kt angulia marang tu, hope korang enjoy kem sne. behave urself. jgn malukn sif sohor. hihi. oke la. byeeee :*



Lots Of Smile For Readers :)




Older Post . Newer Post
Hello Earthlings . I'm An Alien who Come In Peace :)

Biodata

Name: Sara
Age: 16
Stat: taken by Akie
Country: Trg
Fav Quotes: It's so fluffy i'm gonna die !
Contact Me: Official Blog | Blogskin

Likes:

♥ Eating
♥ Blogging
♥ One D
♥ Chocolates
♥ Ice Cream
♥ Galaxy Tabby
♥ Spongebob Squarepants
♥ Black+White
♥ Sleeping
♥ Natural Beauty

Dislikes

✖ Anons, Haters, Copypasters
✖ Liars
✖ Snails and all animals that dont have backbones
✖ Make up
✖ High heels